Brunch formule

All-you-can-eat Home Made Buffet en gratis animatie voor kinderen.

Kinderen van 3 tot 12 jaar oud
Zonder drankjes:
12,5 euro
Kinderen van 3 tot 12 jaar oud
1 koud of warm drankje:
15 euro
Volwassenen
zonder drank:
26 euro
Volwassenen
1 warm en 1 koud drankje:
30 euro
Volwassenen
1 glas Spumante,
1 warm en 1 koud drankje:
35 euro

Brunchen in Brussel

Een heerlijke familiebrunch

We stellen u een heerlijk Italiaans buffet voor. Kom op zondag een zalig moment doorbrengen met de familie in het hedendaagse en gezellige kader van ons restaurant midden in Tour & Taxis. Onze buffet bevat allerhande lekkers voor groot, maar ook voor klein. Kom dus beslist aangename en gezellige momenten met familie of vrienden doorbrengen in La Fabbrica rond een heerlijk uitgebreide brunch.

Het principe van de brunch

Wij bieden u verscheidene schotelformules aan, aangepast aan volwassenen en kinderen. Er zijn tijdens de brunch allerhande animaties voorzien voor uw kleine spruiten: springkasteel, grime, creatieve workshop, circusinitiatie, verhaaltjes vertellen, filmvertoning, lees- en kleurhoek. Wij organiseren regelmatig themabrunches in Brussel: Halloween, Sint-Niklaas, Pasen, enz., toppers voor groot en klein.

Een exclusief en authentiek kader

Wij zijn te vinden midden in het Koninklijk Pakhuis op de historische site van Tour & Taxis, in Brussel. Wij stellen verscheidene ruimten tot uw beschikking: podium, mezzanine, gelijkvloers, binnenterras en, bij mooi weer, buitenterras. Genoeg keuze dus om iedereen tevreden te stellen.

Parkeren

Op zondag zijn de buitenparkeerplaatsen voor het Koninklijk Pakhuis vrij en gratis voor onze klanten. De ondergrondse parking daarentegen is betalend. U krijgt wel een korting van 50% als u uw ticket aan het onthaal van het gebouw laat valideren.

La Fabbrica

Havenlaan 86C
1000 Brussel
02 428 5026
brunch@lafabbrica.be

Reserveren

Online reservaties alleen mogelijk, tenzij de dag zelf per telefoon.

Nombre de personnes * :

Volg ons op Facebook!