Organiseer een bedrijfsavond bij La Fabbrica

Bent u op zoek naar de ideale plek om wat tijd door te brengen met uw personeel, voor uw personeelsfeest of voor de lancering van een nieuw product? La Fabbrica kan uw bedrijfsevenementen organiseren in een uitzonderlijk kader in het centrum van Brussel. Wilt u uw bedrijfsevenement plannen in het hart van Tour et Taxis? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Een strategische locatie voor een succesvol bedrijfsevenement

De juiste locatie vinden is cruciaal voor het succes van uw bedrijfsevenement. Bij La Fabbrica hebben we een zaal die plaats biedt aan 45 tot 450 personen. Dit maakt het ideaal voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.

De ruimte kan worden verdeeld over 3 aparte niveaus (begane grond, podium en tussenverdieping). De zaal is uitgerust met professionele geluids- en lichtapparatuur. Daarnaast zijn faciliteiten zoals draadloze microfoons, een scherm, een projector en wifi beschikbaar wanneer je de ruimte huurt. De zaal kan dus worden aangepast aan alle soorten evenementen.

De voordelen van de Fabbrica ruimte voor uw bedrijf

Een all-in pakket om aan uw behoeften te voldoen

Een bedrijfsfeest vereist niet dezelfde voorbereidingen of dezelfde apparatuur als een productlanceringsfeest. Bij La Fabbrica staat ons team klaar om u te helpen de zaalconfiguratie af te stemmen op uw behoeften.

Onze diensten omvatten alles wat u nodig hebt voor een geslaagd personeelsfeest. We bieden een volledige cateringservice, evenals drankpakketten voor grote groepen en personeel om uw collega's en werknemers te bedienen.

Een modulaire hal met een grote capaciteit

In tegenstelling tot de meeste professionele zalen in Brussel, heeft La Fabbrica het voordeel dat het aan uw behoeften kan worden aangepast. Laten we het voorbeeld nemen van een feestelijke avond om de cohesie van uw team te verbeteren.

U hebt een grote, gezellige ruimte nodig met veel plekken om te feesten. La Fabbrica heeft een grote zaal, een podium, een tussenverdieping en een overdekt terras. Dit betekent dat we tot 450 mensen kunnen ontvangen en dat we creatief kunnen zijn wat betreft tafelindeling en decoratie, maar ook plaatsen bieden om te dansen en te feesten.

Apparatuur ontworpen voor professionals

Als je voor je professionele evenement muzikaal entertainment of beelden wilt uitzenden, hebben we een geluidsinstallatie. Onze technische uitrusting omvat ook een verlichtingssysteem en projectoren voor het delen van video's en presentaties. U hebt dus alles wat u nodig hebt om uw producten, diensten of jaarlijkse doelstellingen op de Fabbrica te presenteren.

La Fabbrica

Avenue du Port 86C
1000 Bruxelles
02 428 5026
event@lafabbrica.be

Een offerte vragen

Bel ons op 0489/51.59.39 of doe uw aanvraag online.

Onze verschillende formules

Wij bieden u een ruime keuze aan formules voor uw evenement. U kunt kiezen tussen een diner aan tafel (doc menu prestigio), onze Italiaanse buffetten, een walking dinner, onze barbecues of zakoeski

Fiche technique

Veelgestelde vragen

Wat voor soort bedrijven en evenementen host u?

We staan open voor de behoeften van de professionals die contact met ons opnemen. Daarom kunnen we u helpen bij het organiseren van teambuildingactiviteiten of meer commerciële evenementen zoals promotieavonden. Als u zich afvraagt of La Fabbrica de juiste plek voor u is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Is het mogelijk om tijdens een zakelijke avond bij La Fabbrica te eten?

Ja, La Fabbrica heeft niet alleen een locatie die geschikt is voor bedrijfsfeesten, maar biedt ook een Italiaanse keuken die geschikt is voor grote groepen. Onze keuken is toegankelijk voor iedereen, of je nu vegetarisch, halal of veganistisch wilt eten bijvoorbeeld.

Hoe boek je een kamer en tegen welke prijs?

Het organiseren van uw bedrijfsevenement bij La Fabbrica kan niet eenvoudiger. Neem nu contact met ons op, vertel ons over uw project en wij geven u onze tarieven.