Huwelijkszaal

La Fabbrica huren voor uw huwelijk

Wij ontvangen u in een hedendaags, 'urban' kader, met elegante en prestigieuze uitstraling, midden in de historische site van Tour & Taxis in Brussel. Ons jonge, dynamische team zorgt werkelijk voor alles: maaltijd, versiering, fotograaf, dj, bloemen en zakoeski. Vraag een offerte op maat aan onze klantenverantwoordelijke en hij zal, in overleg met u, de organisatie van uw huwelijk uitwerken met slechts één doel: u de mooiste dag van uw leven bezorgen.

De huwelijkszaal heeft een capaciteit van 45 tot 600 personen. Ze is uitbreidbaar op 3 niveaus, met een binnenterras en een buitenterras als extra. Onze chef houdt zich bezig met de catering en alle mogelijke types recepties (diner, buffet, cocktail, enz.).

De troeven bij het huren van onze huwelijkszaal

In de huur van de huwelijkszaal is uiteraard al het materiaal inbegrepen voor het optimale verloop van het evenement: tafels, stoelen, servies, glazen...

Naast de zaal stellen we het volgende ter beschikking voor uw huwelijk: hostessen, security service, gratis parkeren, vestiaire, bloemendecoratie, personeel voor de toiletten, animatie op aanvraag, professioneel technisch materiaal (geluid, belichting, projector, draadloze micro's), schoonmaak…

Wij blijven flexibel en luisteren graag naar uw vragen tijdens de hele organisatie. Wij bieden bovendien diensten aan als themadecoratie, aankleding met bloemen, huur van ronde tafels als u dat verkiest, animatie voor een dansavond, fotograaf, enz.

La Fabbrica

Havenlaan 86C
1000 Brussel
02 428 5026
event@lafabbrica.be

Een offerte vragen

Bel ons op 0489/51.59.39 of doe uw aanvraag online.

Onze verschillende formules

Wij bieden u een ruime keuze aan formules voor uw evenement. U kunt kiezen tussen een diner aan tafel (doc menu prestigio), onze Italiaanse buffetten, een walking dinner, onze barbecues of zakoeski

Fiche technique

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kenmerken van onze trouwlocatie?

La Fabbrica is niet alleen een grote locatie die plaats biedt aan 450 personen, het heeft ook een ideale omgeving. Tour & Taxis is een uitzonderlijke plek om een bruiloft te vieren, vooral omdat we een complete service bieden, van catering tot organisatie. La Fabbrica heeft ook een parkeerplaats.

Hoe boeken we de Fabbrica voor onze bruiloft en wat zijn de prijzen?

Elke bruiloft is uniek en iedereen heeft andere behoeften. Als je onze receptieruimte wilt boeken, neem dan contact met ons op en we sturen je een offerte met prijzen die zijn afgestemd op jullie bruiloft.

Kunnen we de inrichting van de kamer aanpassen aan onze voorkeuren?

Decoratie speelt een essentiële rol bij het creëren van een unieke sfeer voor jullie bruiloft. Wij voorzien jullie van een ruimte die jullie kunnen aanpassen aan jullie favoriete thema, stijl of kleuren. Romantisch, modern, vintage... het is allemaal mogelijk!

Welke cateringopties zijn er beschikbaar voor bruiloften die in onze hal worden gehouden?

La Fabbrica biedt maaltijden voor iedereen: vegetarisch, veganistisch, halal. We passen ons aan, je wensen aan en vinden alternatieven voor mensen met gluten- of lactose-intolerantie.