Organiseer een avondfeest in de Fabbrica

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een plek om je te vermaken met je vrienden? Profiteer in het centrum van Brussel van onze 350 m² en al onze faciliteiten om uw feest in Tour et Taxis te organiseren.

Naast de uitzonderlijke locatie biedt onze locatie parkeergelegenheid (voldoende voor uw bezoekers), metro en openbaar vervoer in de buurt. De ideale plek om feest te vieren met je gasten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een uitzonderlijke locatie om een evenement te vieren

Een locatie vinden om een feest te organiseren in Brussel is geen gemakkelijke taak. Daarom is La Fabbrica de plek voor jou. Ten eerste omdat u kunt feesten op een unieke locatie. Ten tweede hebben we de technische infrastructuur om een speciale avond te organiseren die uw gasten zich zullen herinneren.

We kunnen onze prestigieuze locatie inrichten en decoreren volgens jouw wensen en budget. Ons professionele team biedt alle diensten die je nodig hebt om van je avond een succes te maken: bar, personeel, parking, catering (walking dinner, sit-down dinner, pizzaparty, enz.), verlichting, discobal... Ontvang tot 450 personen in een sfeer die je nergens anders vindt.

De voordelen van het huren van onze feestzaal

Een avondfeest in hartje Brussel

Een geslaagd feest begint met de keuze van een geschikte locatie. Het grote voordeel van La Fabbrica is dat we u een warme, atypische locatie in het centrum van Brussel kunnen aanbieden. Zo profiteer je van alle voordelen van onze hoofdstad (openbaar vervoer, parking, nabijheid) zonder in te boeten aan ruimte of locatiekwaliteit.

Een locatie voor alle soorten evenementen

Wat het thema van uw feest of evenement ook is, La Fabbrica kan aan uw verwachtingen voldoen. Of u nu wilt genieten van een uitzonderlijk diner met vrienden of een dansfeest wilt organiseren in een elektrische sfeer, wij hebben een hele reeks diensten tot uw beschikking.

Op verzoek kunnen we zorgen voor een garderobe, beveiligingspersoneel dat alleen gasten binnenlaat die op uw gastenlijst staan, een eigen ginguette, een toegewijde DJ die zich kan aanpassen aan uw muzikale smaak en zelfs nummers van uw afspeellijst kan draaien, een verscheidenheid aan entertainment (ook voor kinderen), en de mogelijkheid van een concert…

Een breed scala aan configuraties om uw gasten te verwelkomen

Afhankelijk van het soort feest dat u met uw vrienden of familie wilt organiseren, kan La Fabbrica u een groot aantal configuraties bieden. We hebben 190 zitplaatsen verdeeld over 3 niveaus (begane grond, podium en tussenverdieping) en een overdekt terras.

La Fabbrica

Avenue du Port 86C
1000 Bruxelles
02 428 5026
event@lafabbrica.be

Een offerte vragen

Bel ons op 0489/51.59.39 of doe uw aanvraag online.

Onze verschillende formules

Wij bieden u een ruime keuze aan formules voor uw evenement. U kunt kiezen tussen een diner aan tafel (doc menu prestigio), onze Italiaanse buffetten, een walking dinner, onze barbecues of zakoeski

Fiche technique

Veelgestelde vragen

Is er parkeergelegenheid in de buurt voor gasten?

Ja, de Fabbrica heeft parkeerplaatsen in de buurt. U en uw gasten kunnen profiteren van een groot aantal parkeerplaatsen om in alle rust te parkeren. Bovendien is La Fabbrica ideaal gelegen, met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar Tour et Taxis en de omgeving.

Bieden jullie geluids- en lichtdiensten aan?

Absoluut, we kunnen je voorzien van professionele faciliteiten voor je avond entertainment. Onze technische faciliteiten omvatten een geluidsinstallatie en lichtshows aangepast aan een muzikaal programma of de aanwezigheid van een DJ.

Biedt La Fabbrica extra diensten aan, zoals catering?

La Fabbrica biedt ook een cateringservice en drankarrangementen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen of specifieke wensen hebt. Wij zijn er om uw avond bij La Fabbrica onvergetelijk en uniek te maken!

Hoe kan ik contact opnemen met La Fabbrica om mijn feest te boeken?

Voor meer informatie over het huren van de Fabbrica of het boeken van een privéruimte voor een feestelijke avond, bel ons gerust of stuur ons een bericht.