La Fabbrica, het ideale restaurant voor groepsdiners in Brussel

Ben je op zoek naar een restaurant waar je gezellig met meerdere mensen kunt eten? Ontdek ons Italiaanse restaurant, gelegen in het hart van het Koninklijk Pakhuis Tour et Taxis, elke middag. Eet met je vrienden in een warme sfeer die uniek is in Brussel. Wacht niet langer om te reserveren !

La Fabbrica is open voor de lunch op weekdagen van 12u tot 15u, en 's avonds op afspraak (voor groepen van 45 of meer).

Italiaanse keuken naar ieders smaak

La Fabbrica biedt authentieke Italiaanse gerechten voor iedereen. Of u nu houdt van traditionele pizza's, smakelijke pasta's of vlees- en visgerechten, wij bieden groepsmenu's die zijn afgestemd op uw voorkeuren. Drankjes zijn ook inbegrepen in een drankarrangement om het organiseren van je maaltijd te vergemakkelijken.

Wij bieden een gezellige culinaire ervaring en professionele service. La Fabbrica, dat doordeweeks geopend is van 12.00 tot 15.00 uur, is een ruime, lichte en vriendelijke plek die je zult veroveren met zijn authenticiteit en originele karakter.

Een gemakkelijk toegankelijk restaurant voor groepen in Brussel

Wanneer je met meerdere mensen een maaltijd in een restaurant plant, kan de organisatie soms ingewikkeld zijn.

Daarom biedt La Fabbrica een grote flexibiliteit om de ervaring voor iedereen aangenaam te maken. Als u specifieke wensen hebt voor uw groep, kunnen we de opstelling van de tafels en de menu's aanpassen.

Tour et Taxis beschikt over een grote betalende ondergrondse parking. Ons Italiaanse restaurant heeft het voordeel dat het in het centrum van Brussel ligt en gemakkelijk bereikbaar is met pendelbussen en bussen die rijden tussen het Noordstation en Tour et Taxis. Alle deelnemers kunnen dus gebruikmaken van de parkings in het stadscentrum en het openbaar vervoer om naar de locatie te komen.

Boek bij La Fabbrica

Heb je een speciaal verzoek of wil je reserveren bij La Fabbrica? Bekijk ons lunchmenu voor groepen of reserveer direct op onze website.

La Fabbrica

Avenue du Port 86C
1000 Bruxelles
02 428 5026
event@lafabbrica.be

Reserveren

Bel ons op 02 428 5026 of reserveer hier uw brunch. Om uw brunch te reserveren : klik hier.

Houd er rekening mee dat we na 11:30 uur geen e-mails meer controleren. Wij danken u daarom om telefonisch contact met ons op te nemen als u een reservering voor dezelfde dag wilt makenVeelgestelde vragen

Wat is de capaciteit van restaurant La Fabbrica voor groepen in Brussel ?

La Fabbrica biedt plaats aan maximaal 210 personen en is daarmee een ideale locatie voor groepslunches in Brussel.

Wat voor gerechten biedt La Fabbrica voor groepen ?

La Fabbrica biedt Italiaanse gerechten van topkwaliteit: pizza's, pasta, vlees en vis.

Bieden jullie vegetarische of veganistische opties voor groepen ?

Ja, we bieden vegetarische en veganistische opties op onze lunchmenu's voor groepen.

Bieden jullie halal-menu's aan?

Ja, het is heel goed mogelijk om een "halal" menu aan te bieden.

Pas je je aan voedselintoleranties aan?

Ja, we bieden bijvoorbeeld glutenvrije en lactosevrije alternatieven.

Hoe is de sfeer bij La Fabbrica?

La Fabbrica biedt een warme en unieke sfeer in een historische omgeving, waardoor een authentieke en vriendelijke sfeer wordt gecreëerd.

Hoe reserveer ik een tafel of organiseer ik een evenement bij La Fabbrica?

Als u een tafel wilt reserveren of een evenement wilt organiseren bij La Fabbrica in Brussel, neem dan vandaag nog contact op met ons team via ons formulier. We helpen u graag bij het plannen en personaliseren van uw dinerervaring bij ons.